Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

10 ani de excelență în medicina privată – Clinica Balneomed din Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

10 ani de excelență în medicina privată – Clinica Balneomed din Alba Iulia

Prima soluție care-ți vine în minte când afli că trebuie să faci recuperare și reabilitare medicală este Clinica Balneomed din Alba Iulia. A ajuns la acest status înalt de notorietate pentru că serviciile oferite în cei 10 ani de când funcționează au fost mereu de foarte bună calitate și fiecare pacient tratat aici a devenit un ambasador al clinicii.

Se împlinesc 10 ani de când clinica și-a deschis porțile ca o întreprindere privată, cu 8 angajați, ai cărei antreprenori au răspuns unei nevoi acute a pieței medicale din Alba Iulia. „Era greu acum 10 ani să găsești în Alba Iulia un loc unde, ca pacient, să primești toate serviciile de recuperare medicală la un loc. Să nu te plimbi de la un cabinet specializat la altul. (…)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sigur, clinica este o afacere privată, dar ea este o afacere cu beneficii de ambele părți: investitori și pacienți”, spune Gabriela Lazăr, fondatorul Clinicii Balneomed. Că este așa o dovedește, dincolo de notorietatea de care se bucură în rândul pacienților, și modul în care clinica și-a diversificat serviciile și și-a crescut arealul de adresabilitate.

Construcția clinicii din Alba Iulia, Calea Moților nr. 107 A, a început în luna martie 2013 și la un an distanță a avut loc inaugurarea. „Ne-am asumat un risc pentru că nu aveam toate fondurile necesare nici pentru construcție, nici pentru dotarea cu aparatură medicală. Economiile își reveneau după criza din 2009 – 2010 și era un suflu de încredere între antreprenori. Clădirea a fost ridicată din surse proprii, completate cu un credit de la Banca Transilvania, iar pentru aparatură am avut un proiect finanțat de AFIR, dar acesta a reprezentat doar 30 la sută din valoarea tuturor dotărilor de atunci”, își amintește Gabriela Lazăr.

Ca să vă dați seama cât de mare era lipsa serviciilor de recuperare medicală de la acea vreme, să spunem că în 2015 a fost nevoie de extinderea clădirii cu un etaj, unde să fie găzduită și extinderea activității. De fapt, o diversificare, pentru că, mulțumiți de serviciile de recuperare medicală, pacienții întrebau dacă nu sunt și alte servicii medicale în portofoliul clinicii. Așa au apărut, în 2016, cabinetele medicale, primele fiind cele de endocrinologie, cardiologie, ecografie și gastroenterologie.

Treptat, s-au adăugat altele, astfel încât acum Clinica Balneomed oferă prin intermediul celor 35 de angajați și 15 medici colaboratori servicii de ambulatoriu de specialitate diversificate: recuperare medicală, endocrinologie, cardiologie, dermatologie, neurologie (toate decontate CAS), reumatologie, ortopedie, neurochirurgie, psihiatrie, gastroenterologie, imagistică medicală, ORL, pediatrie, hematologie, analize medicale. Investiția în echipamente medicale moderne a continuat, astfel încât Clinica Balneomed este singura clinică din  județ unde, în afara spitalelor publice, se efectuează colonoscopii și endoscopii digestive, de exemplu.

În ce privește adresabilitatea, ea a depășit granițele județului Alba, aici venind și pacienți din județele învecinate Bihor și Cluj, dar și mai de departe.

În prezent, pentru că dispune de o foarte bună bază materială și de personal înalt calificat și dedicat, Clinica Balneomed își diversifică în continuare serviciile, de data aceasta și pe partea de Wellness: remodelare corporală, dermatologie estetică și cursuri de înot pentru copii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea