10-11 octombrie: Târg caritabil la Alba Iulia, pentru Alessia, micuța care se luptă cu o boală rară. Aceasta are nevoie de tratament de peste 2 milioane de dolari

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un târg caritabil pentru Alessia, fetița care are nevoie de cel mai scump tratament din lume, va avea loc în perioada 10-11 octombrie în Piața Cetății din Alba Iulia. Oameni din toată țara s-au mobilizat pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru tratamentul de peste două milioane de dolari.

Organizatorii au nevoie pentru târgul caritabil de la Alba Iulia, de una sau mai multe persoane care să colecteze eventualele produsele donate, aceștia având deja persoane care colectează din zona Câmpeni, Aiud, Blaj.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Alessia, fetița din Constanța poartă pe umeri un diagnostic crunt: amiotrofie spinală musculară. Mușchii fetiței se atrofiază de la o zi la alta și viața ei este total dependentă de aparate.

Boala, mai nou, se poate trata: dar cu cel mai scump medicament din lume, care costă 2 milioane 100 de mii de dolari. Oameni din toată țara s-au mobilizat și organizează evenimente în care strâng fonduri pentru salvarea Alessiei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419