Rămâi conectat

Actualitate

10-11 iunie: Preselecţie pentru prima ediţie a Festivalului de muzică uşoară pentru copii şi tineret „Alba Star”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 18-19 iunie, la Alba Iulia va avea loc prima ediţie a Festivalului “Alba –Star”,  festival ce se adresează copiilor ce iubesc muzica uşoară vocală şi instrumentală. Proiectul este coordonat de prof. Marinela Popa, şef serviciu al şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba şi va cuprinde trei secţiuni:  Pitico-Star, Mini-Star şi Mega- Star, în funcţie de vârsta participanţilor. Cei care doresc să se înscrie în concurs pot participa la preselecţia ce va avea loc la Centrul de Cultură „Augustin Bena”, în zilele de 10-11 iunie 2013, ora 15:00. Pentru mai multe informaţii tel. 0258-813076 sau 0747044704.

 Cu prilejul Festivalului Alba Star va debuta pe scenă şi formaţia de muzică uşoară a centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba, formată atât din cursanţi cât şi din artişti profesionişti ai instituţiei.

 Iubitorii muzicii uşoare vor putea asista atât la concurs cât şi la recitalurile grupurilor „Primavera” pregătite de organizatori în data de 19 iunie, în care vor cânta: grupul de copii “Primavera jr.” şi grupul de tineri “Primavera” de la Centrul de Cultură “Augustin Bena”, interpretul Alin Ignat, format şi el la Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba şi laureat al multor concursuri de gen din ţară şi din străinătate, Gheorghe Berghian, cantautor şi directorul Casei de Cultură a Studenţilor, instituţie ce se adresează de asemenea copiilor şi tinerilor iubitori de cultură şi binecunoscutul compozitor şi interpret Mihai Constantinescu, cel a cărui melodii au fost interpretate de multe generaţii de copii din România. La eveniment va participa şi compozitorul şi realizatorul de emisiuni radiofonice pentru copii Mihai Vanica.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea