Rămâi conectat

Ştirea zilei

10.000 de măști din bumbac puse la dispoziția cetățenilor de Primăria Aiud. Alte măsuri ale Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Aiud va pune la dispoziția cetățenilor 10.000 de măști din bumbac cu două straturi, care pot fi spălate, fierte și reutilizate, având în vedere noua recomandare a Ministerului Sănătății cu privire la purtarea măștilor de orice tip.

Totodată, Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Aiud întrunit astăzi, 07 aprilie 2020, a luat următoarele hotărâri:

1. Spălarea sistematică a asfaltului din municipiul Aiud va fi urmată de spălarea săptămânală a trotuarelor din zonele intens circulate.

2. Echipaje comune Armată, Poliție, Poliție Locală, Jandarmi vor efectua controale intensificate și patrulări în zone de risc privind nerespectarea distanțării sociale.

3. Se solicită organelor abilitate să-i avertizeze pe cei care zădărnicesc măsurile pentru combaterea bolilor și dezinformează cu privire la aceste măsuri.

4. Recomandăm cetățenilor să efectueze aprovizionarea o dată pe săptămână în următoarele trei săptămâni.

5. Având în vedere noua recomandare a Ministerului Sănătății cu privire la purtarea măștilor de orice tip, Primăria Aiud va pune la dispoziția cetățenilor 10.000 de măști din bumbac cu două straturi, care pot fi spălate, fierte și reutilizate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea