10.000 de măști din bumbac puse la dispoziția cetățenilor de Primăria Aiud. Alte măsuri ale Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Primăria Aiud va pune la dispoziția cetățenilor 10.000 de măști din bumbac cu două straturi, care pot fi spălate, fierte și reutilizate, având în vedere noua recomandare a Ministerului Sănătății cu privire la purtarea măștilor de orice tip.

Totodată, Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Aiud întrunit astăzi, 07 aprilie 2020, a luat următoarele hotărâri:

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

1. Spălarea sistematică a asfaltului din municipiul Aiud va fi urmată de spălarea săptămânală a trotuarelor din zonele intens circulate.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

2. Echipaje comune Armată, Poliție, Poliție Locală, Jandarmi vor efectua controale intensificate și patrulări în zone de risc privind nerespectarea distanțării sociale.

3. Se solicită organelor abilitate să-i avertizeze pe cei care zădărnicesc măsurile pentru combaterea bolilor și dezinformează cu privire la aceste măsuri.

4. Recomandăm cetățenilor să efectueze aprovizionarea o dată pe săptămână în următoarele trei săptămâni.

5. Având în vedere noua recomandare a Ministerului Sănătății cu privire la purtarea măștilor de orice tip, Primăria Aiud va pune la dispoziția cetățenilor 10.000 de măști din bumbac cu două straturi, care pot fi spălate, fierte și reutilizate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419