Rămâi conectat

Curier Județean

1 Decembrie: Conferință și lansare de carte la Alba Iulia, ”Să fii român” de Dan Puric

Mădălina Opriș

Publicat

în

dan-puricJoi, 1 decembrie 2016, de la ora 15.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia  va avea loc conferința și lansarea de carte ”Să fii român”, susținută de Dan Puric.

Dan Puric este actor, eseist, autor și regizor de teatru. În calitate de regizor a promovat un spectacol de teatru total, o sinteză a artelor dansului, costumului și mimicii. A lansat mai multe volume printer care ”Cine suntem”, ”Omul frumos”, ”Fii demn”.

În jurul lui Dan Puric s-a creat o legendă. Acesta este privit fie ca un prozator miraculous, fie ca un fenomen izolat de naționalism. Evident, realitatea este alta, Dan Puric încearcă să deplaseze interesul omului contemporan, către sine, către valorile pierdute dar recuperabile încă.

DAN PURIC va vorbi despre demnitate, despre valorile naționale, va îndemna omul zilelor noastre “SĂ FIE ROMÂN”…

Prețul biletului este de 40 lei. Biletele pot fi procurate, de luni până vineri, între orele 08.00 – 19.00, de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea