Rămâi conectat

Actualitate

1-5 aprilie: Săptămâna Porţilor Deschise la „Şcoala de Arte şi Meşteşuguri” din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

În perioada 1-5 aprilie 2013, în cadrul proiectului educaţional iniţiat de Ministerul Învăţământului ,,Să ştii mai multe, să fi mai bun,, cadrele didactice alături de cursanţii care desfăşoară activităţi cu profil artistic în Şcoala de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de cultură „Augustin Bena” Alba,  aşteaptă  elevii, profesorii şi pe toţi cei interesaţi de activităţile specifice la „Săptămâna Porţilor Deschise”.

 „Săptămâna Porţilor Deschise la Şcoala de Arte şi Meşteşuguri este o oportunitate pentru copii şi tineri de a se familiariza cu unul din domeniile artistice spre care au înclinaţii, cât şi de a participa activ la orele noastre de curs”, a spus Daniela Floroian, directoarea Centrului de Cultură „Augustin Bena”.

Pentru toţi cei interesaţi reamintim că începând din anul 2007 din structura Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba face parte şi Şcoala de Arte şi Meşteşuguri ce funcţionează la Alba Iulia cu clase de Canto muzică uşoară, Canto popular, Chitară, Pian, Orgă electronică, Acordeon, Instrumente de suflat, Pictură, Grafică, Design ambiental, Arte fotografică-video-digitală, Actorie şi Muzică religioasă.

De asemenea,  în judeţul Alba îşi desfăşoară activitatea clase de ţesut şi cusut la Bucerdea Vinoasă şi Biia, fanfara la Petreşti, cântat din tulnic la Câmpeni şi Târsa, cântat din fluier la Şugag, arta prelucrării lemnului la Arieşeni, Vidra, Avram Iancu, Horea şi Şugag, olărit la Alba Iulia şi Săsciori şi dansuri populare la Ocna Mureş, Sohodol şi Fărău.

Pentru cei care doresc să  viziteze sediul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba din Alba Iulia, precizăm că acesta  se află situat pe str. Regina Maria, nr.6 Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea