Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

1-30 septembrie: Se fac înscrieri la Şcoala de Arte şi Meşteşuguri din Alba Iulia. Cursuri de canto, chitară,pian, pictură, actorie, design vestimentar, artă fotografică şi altele

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inscreri-Scoala-de-Arte-si-Mestesuguri-Alba-IuliaTinerii care doresc să frecventeze cursurile Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba, sunt aşteptaţi să se înscrie, în perioada 1-30 septembrie 2014,  la sediul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba, str. Morii, nr.8 (în incinta fostei fabrici de încălţăminte Ardeleana). Pentru înscriere, doritorii trebuie să aibă  o copie după actul de identitate şi cererea tip pusă la dispoziţie de către instituţie pentru înscrierea în anul I, la disciplina pentru care optează.

Disciplinele pentru care poate opta fiecare candidat în limita locurilor disponibile sunt: canto ( muzica populara, muzică uşoară, muzica clasică), chitară, pian, orgă electonică, acordeon, instrumente de suflat, actorie, pictură, design vestimentar, design ambiental, artă fotografică, video, cinematografică, digitală.

Pentru informaţii suplimentare sunaţi la tel. 0258-813076 ; 0358-401469  sau 0747044704 de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00 .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea