Rămâi conectat

Economie

1.000 de locuri de muncă pentru români în Israel

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Guvernul israelian a aprobat un plan care prevede angajarea a 2.000 de români şi bulgari în domeniul construcţiilor, la iniţiativa premierului Benjamin Netanyahu, care, conform presei israeliene, doreşte să convingă cele două ţări să nu susţină la ONU crearea unui stat palestinian. „Guvernul israelian a decis să permită venirea în Israel a 2.000 de muncitori în construcţii români şi bulgari, la iniţiativa premierului Benjamin Netanyahu, care apreciază că trebuie favorizate statele-prietene”, se arată într-un comunicat al Guvernului israelian, citat de AFP.  Guvernul de la Ierusalim precizează că angajarea a 1.000 de români şi a 1.000 de bulgari nu va modifica numărul angajaţilor în domeniul construcţiilor din Israel, ceea ce înseamnă că vor fi diminuate cotele de imigranţi provenind din alte ţări.
Comunicatul a fost difuzat după ce un post de televiziune israelian a relatat că Benjamin Netanyahu a dorit să facă „un gest” adresat României şi Bulgariei pentru a le convinge să nu susţină la Naţiunile Unite iniţiativa creării unui stat palestinian. Netanyahu a efectuat săptămâna trecută vizite în România şi Bulgaria. Conform AFP, Bucureştiul şi Sofia nu au adoptat poziţii clare privind votul lor la ONU faţă de iniţiativa creării statului palestinian. (A.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

IMM PLUS 2024 – schema de ajutor de stat: Sumele alocate pe programe și cum se acordă sprijinul

Unirea Ziarul

Publicat

în

IMM PLUS 2024 – schema de ajutor de stat: Sumele alocate pe programe și cum se acordă sprijinul Schema de ajutor de stat IMM PLUS și a componentelor acesteia: IMM ROMÂNIA PLUS, AGRO PLUS, IMM PROD PLUS. CONSTRUCT PLUS, INNOVATION PLUS și RURAL PLUS, valabilă până la 30 iunie 2024. a fost apbrobată prin OUG […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea