Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

09 iunie 2023| COD PORTOCALIU de furtună, în mai multe localități din Alba: S-a emis un mesaj RO-Alert

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

COD PORTOCALIU de furtună, în mai multe localități din Alba: S-a emis un mesaj RO-Alert

În urma avertizării de cod portocaliu emisă de ANM, mai multe localități din județ se află sub atenționare pentru condiții meteorologice extreme. Un mesaj Ro-Alert a fost distribuit.

Acesta este un mesaj de siguranță pentru populație, în special pentru locuitorii din Sebeș, Săsciori, Șugag, Pianu, Daia Română, Șpring, Gârbova, Câlnic și Cut.

Conform mesajului RO-Alert emis, se preconizează că aceste zone vor fi afectate de averse torențiale care vor acumula peste 35…40 l/mp de precipitații, însoțite de frecvente descărcări electrice. De asemenea, se așteaptă intensificări ale vântului, vijelie și posibile căderi de grindină.

Autoritățile recomandă cetățenilor să fie vigilenți și să ia măsuri de precauție pentru a evita orice pericol asociat cu aceste condiții meteorologice extreme. Este important să se evite deplasările în zonele afectate, să se asigure bunurile și să se țină la curent cu informațiile transmise de autorități prin canalele oficiale.

ISU Alba și alte instituții implicate monitorizează în mod constant evoluția situației și sunt pregătite să intervină în caz de necesitate, pentru a asigura siguranța și protecția populației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă Consilierul local Paul Victor Florea a fost în urmă cu două zile ”victima” unei trotinete condusă de un turist în Cetatea Alba Carolina. Din fericire, acesta s-a ales doar cu o vânătaie și o durere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea