Rămâi conectat

Cultură Educație

Ziua Siguranţei pe Internet, sărbătorită la Liceul Tehnologic “Ştefan Manciulea” Blaj

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Siguranta pe internet01Ziua Siguranţei pe Internet este un eveniment de anvergură europeană, desfăşurându-se anual în luna februarie, sub egida reţelei europene „INSAFE” – European Safer Internet Network în cadrul programului Safer Internet Plus al Comisiei Europene.

În acest an, Ziua Siguranţei a fost sărbătorită în data de 11 februarie, iar tema principală a acestei ediţii a fost „Împreună facem internetul mai bun!”.

Cu aceasta ocazie, în laboratorul de informatică al şcolii şi în sala de lectură, elevii clasei a XI-a C au desfăşurat activităţi educative, au vizionat spoturi educative şi s-au implicat in dezbateri pe tema navigării în siguranţă pe Internet. Elevii au conştientizat oportunităţile pe care internetul le oferă, dar şi pericolele la care se expun în mediul online şi au lansat idei pentru a face internetul un loc mai sigur, mai bun şi mai prietenos.

De asemenea, în cadrul concursului de proiecte „Împreună facem Internetul mai bun!” o echipă formată din elevii Căpîlnean Alexandru Iulian, Szakacs Norbert Gabi şi Voican Răzvan Nicolae participă cu proiectul „Implică-te în lumea virtuală!” coordonator profesor Coman Marinela – ne-a declarat directorul liceului, domnul prof. Marcu Ioan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea