Rămâi conectat

Actualitate

Ziua Naţională a Sclerozei Multiple sărbătorită la Alba Iulia în 26 mai

Dragoş Suciu

Publicat

în

Asociația SM Speromax Alba și Societatea de Scleroză Multiplă din România în parteneriat cu Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia are deosebita plăcere de a vă invita duminică, 26 mai 2013, începând cu ora 12.00 în fața Casei de Cultură a Sindicatelor, la turul ciclist simbolic organizat în cadrul campaniei Ștafeta Ciclistă SM 2013 cu ocazia Zilei Mondiale a Sclerozei Multiple.

Scopul campaniei este de a susține persoanele cu SM prin înființarea unei rețele naționale de grupuri de suport. Acest eveniment este inclus în calendarul activităților din cadrul proiectului „Comitet de Tineret în România pentru Pacienții cu Scleroză Multiplă – CTR-SM”, finanțat de Comisia Europeană în cadrul Programului Tineret în Acțiune, proiect inițiat de Asociația SM SPEROMAX ALBA în parteneriat cu Societatea de Scleroză Multiplă din România și Consiliul Județean Alba.

Ștafeta Ciclistă SM 2013 se va derula în perioada 24-29 mai 2013, perioadă în care 5 voluntari bicicliști vor lega 6 localități din România (Oradea, Bistrița, Alba Iulia, Sibiu, Râmnicu Vâlcea și București). Turul ciclist pornește din Oradea în 24 mai 2013 și va dedica fiecărei localități, câte o zi până la punctul terminus, Parcul Herăstrău din București. Suporterii bicicliști și simpatizanții acestei inițiative susțin demersul acestei campanii prin participarea la Tombola Ștafetei cicliste SM, ale căror fonduri vor fi utilizate pentru sprijinirea persoanelor afectate de scleroza multiplă, prin intermediul unor grupuri de suport, organizate la nivel local cu implicarea comunității și a partenerilor locali și naționali.

Cum se pot implica albaiulienii?

Venind la eveniment cu bicicleta împreună cu prietenii, familia, colegii sau, chiar singuri. 

Achiziționând un bilet de tombolă la Tombola Ștafetei Cicliste SM în valoare de 5 lei de la promotorii evenimentului din Alba Iulia (înainte de/sau la locul evenimentului), contactându-i la numărul de telefon 0745 798953. Premiile din cadrul tombolei din Alba Iulia constă în cămăși, caiete, pixuri, produse hand-made decorative, pachete alimentare și multe alte surprize.

Scriind un mesaj de încurajare pe un post-it oferit de organizatorii de la locul evenimentului. Încurajarea voastră ne întărește în lupta noastră împotriva sclerozei multiple.

Adresând mesaje de încurajare, like-uri și fotografii de încurajare pe pagina oficială de facebook a evenimentului Ștafeta ciclistă SM. O fotografie nu vindecă, dar poate mângâia, iar atenția voastră încălzește inimi care au nevoie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea