Ziua cu cele mai multe externări de pacienți cu COVID-19 de la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud: Alte 7 persoane s-au vindecat

Sâmbătă, 25 aprilie 2020, este ziua cu cele mai multe externări de când Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud tratează pacienți Covid-19 pozitivi.

Șapte pacienți internați în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, depistați pozitiv cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), au fost declarați vindecați și au fost externați după ce rezultatele a două teste consecutive efectuate au ieșit negative. Este vorba despre un bărbat și șase femei, cu vârste cuprinse între 24 și 76 de ani, care au fost internați în perioada 8-15 aprilie.

ELIT

Pacienții vor respecta măsurile impuse de autoritățile de sănătate publică și vor fi monitorizați, o perioadă, de către specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Alba”, precizează reprezentanții unității medicale.

De la începutul pandemiei și până în prezent, 23 de pacienți tratați la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud au fost declarați vindecați de COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus.

În continuare, se află internați 8 pacienți, evoluția lor fiind una favorabilă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419