Rămâi conectat

Curier Județean

Ziua Copilului în Municipiul Aiud: Înghețată, vată pe băț, tobogane gonflabile, concursuri și alte surprize dedicate celor mici. PROGRAM

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua Copilului în Municipiul Aiud: Înghețată, vată pe băț, tobogane gonflabile, concursuri și alte surprize dedicate celor mici. PROGRAM

De Ziua Internațională a Copilului, deschidem seria evenimentelor dedicate celor mai mici dintre noi, astăzi, de la ora 09:30, cu o primă reprezentație, urmând ca cea de-a doua să se desfășoare tot astăzi, de la ora 11:00.

Sala Festivă a Colegiului Național „Bethlen Gabor” va fi gazda copiilor de la grădinițele din Aiud, care vor asista la Spectacolul de Teatru de Păpuși ”Laboratorul veseliei”, susținut de Teatrul Prichindel din Alba Iulia. Intrarea va fi liberă.

Mâine, cu mic cu mare, umplem Parcul Municipal Aiud de viață și culoare, începând cu ora 16:00. Ne bucurăm împreună de activități dintre cele mai diverse:

– desene pe asfalt;
– picturi pe față;
– tenis de câmp;
– tobogane gonflabile;
– recital de muzică;
– tenis de masă;
– concursuri de alergat, tricicletă și bicicletă;
– dar și multe, multe dulciuri și băuturi răcoritoare, înghețată și vată pe băț.

Evenimentul este organizat de Centrul Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Aiud.

Birou Comunicare şi Relaţii Publice


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea