Rămâi conectat

Curier Județean

Zece medici specialiști noi și șapte rezidenți, la Spitalul Municipal Aiud

Bogdan Ilea

Publicat

în

Zece medici specialiști noi și șapte rezidenți, la Spitalul Municipal Aiud

Zece posturi de medici specialiști, un post de farmacist, un post farmacist clincian și șapte posturi de medici rezidenți din anul 1, au fost aduși la Spitalul Municipal din Aiud.

„Conducerea Spitalului Municipal Aiud a fost constant preocupată de dezvoltarea resursei umane și a făcut demersuri importante în acest sens. Astfel, fiind sesizat deficitul de personal pe mai multe specialități din cadrul spitalului, au fost întreprinse demersuri pentru completarea organigramei prin suplimentarea numărului de posturi de specialiști. Au fost depuse la Ministerul Sănătății două memorandumuri pentru deblocarea unor posturi.

Citește și: Medic nou la Spitalul Orășenesc Cugir: Dr. Balan Aleksandar – medic specialist în medicină de laborator se alătură echipei medicale

Ulterior, în ciuda legislației care a ținut blocate posturile la nivel național, am obținut acordul ministerului și au fost organizate concursuri pentru ocuparea posturilor cu personal calificat. Au fost ocupate astfel: 10 posturi medici specialiști, 1 post farmacist ,1 post farmacist clinician, 7 posturi de medici rezidenți anul 1. De asemenea, spitalul are încheiate 6 contracte de gărzi cu medici specialiști din exterior pentru asigurarea continuității liniilor de gardă .

Vă asigurăm că avem în vedere o dezvoltare continuă a resursei umane deoarece suntem conștienți de nevoia acută de personal medical calificat,” au transmis pe una dintre rețelele de socializare reprezentanții Spitalului Municipal din Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea