Rămâi conectat

Actualitate

WhatsApp are probleme. Mii de utilizatori, din mai multe țări, nu pot folosi aplicația

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 3 noimebrie, au fost raportate probleme de conexiune ale aplicaţiei Whatsapp, numărul persoanelor ce nu pot folosi aplicaţia crescând în mai multe state, inclusiv în România, informează presa internaţională.

Problemele cu Whatsapp au început în jurul orei 8 dimineața, iar până acum aproximativ 60% dintre utilizatori au fost afectați. Deocamdată nu este clar ce anume a cauzat defecțiunea aplicației sau când aceasta va putea fi utilizată în mod normal.

Și aplicația WhatsApp Web, care se folosește de conexiunea telefonului și poate fi utilizată de pe laptopuri sau desktopuri, este afectată de aceeași problemă.

Site-ul downdetector.com a publicat o hartă cu zonele afectate, din care se vede că există dificultăți tehnice pentru utilizatorii din Marea Britanie, Germania, Belgia, Olanda, Italia, Spania, România, Finlanda, dar și unele zone din Asia sau America au fost afectate.

Principala problemă pe care o întâmpină utilizatorii este legată de conectarea la aplicaţie, dar şi trimiterea şi primirea mesagelor.

Aceasta nu este prima astfel de perioadă de inactivitate a aplicaţiei care are loc anul acesta. Aplicaţia a mai experimentat o astfel de întrerupere a serviciilor în luna mai.

sursa: digi24.ro, mediafax

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea