Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Vremea se schimbă radical în România: Prognoza meteo pentru luna iulie

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vremea se schimbă radical în România: Prognoza meteo pentru luna iulie

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

După o lungă perioadă cu valori termice extrem de instabile, vine vara și în România! Potrivit prognozei meteorologice transmise marți de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), temperaturile medii ale lunii se vor situa peste cele specifice acestei perioade.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Prognoza meteo pentru săptămâna 3 – 10 iulie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, da cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în regiunile estice și sud- estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, sud- vestice și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 10 – 17 iulie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cu excepția extremității de sud-est a țării, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi deficitare, mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 17 – 24 iulie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 24 – 31 iulie
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea