Rămâi conectat

Curier Județean

Vorbitul la telefonul mobil în timpul șofatului a provocat un nou accident

Bogdan Presecan

Publicat

în

Duminică dimineață poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş au fost solicitaţi prin apelul de urgenţă 112 să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier soldat cu victime, produs pe D.N 75, pe raza comunei Sălciua, judeţul Alba.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate la locul evenimentului semnalat, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs datorită neatenţiei conducătorului auto, un tânăr de 25 de ani, din comuna Bistra, judeţul Alba. Astfel, în timp ce conducea un autoturism pe D.N 75, în direcţia Sălciua –Baia de Arieş, într-o curbă spre dreapta, tânărul a încercat să răspundă la telefonul mobil moment în care a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un tânăr de 21 de ani.

Din accident a rezultat rănirea tânărului de 25 de ani şi avarierea celor două autoturisme. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi au fost transportaţi la Spitalul orăşenesc Câmpeni, pentru efectuarea de investigaţii medicale şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea