Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj are două campioane mondiale! Slađana Mirković și Bojana Milenković au cucerit titlul suprem cu Serbia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj se mândrește cu faptul că are în efectiv două campioane mondiale la volei feminin. Coordonatoarea Slađana Mirković (27 de ani) și extrema Bojana Milenković (25 ani) au cucerit titlul suprem cu naționala Serbiei, echipă ce s-a impus în finala cu Brazilia, din Olanda, scor 3-0 (26-24, 25-22, 25-17), pe locul al treilea fiind Italia (3-0 cu USA).

Alături de cele două componente ale campioanei României, și-au adjudecat medalia de aur Bianka Buša și Maja Aleksić, precum și statisticianul Bojan Perović, care au activat la gruparea din “Mica Romă”. Serbia a devenit regina lumii pentru a doua oară consecutiv, 9 dintre echipiere fiind și la triumful din 2018.

Iar din efectivul Serbiei, 4 jucătoare activează în România, cele două la Volei Alba Blaj, respectiv Teodora Pusc (Rapid) și Ana Bjelica (CSM Târgoviște) – două contracandidate la titlu în viitoarea stagiune. De altfel, Blajul a avut 4 echipiere la Mondiale (cele mai multe din România), altături de proaspetele campioana mondiale mai participând la turneul final Gergana Dimitrova (Bulgaria) și Andrea Kossanyiová (Cehia).

În weekend, la Mioveni, este debutul oficial al sezonului, cu Supercupa României. În semifinale, sâmbătă, ora 16.00, duel cu CSM Lugoj, iar duminică, 23 octombrie, este finala, contra învingătoarei dintre CSM Târgoviște și CSO Voluntari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea