Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Vizita delegației germane din districtul Prignitz la două centre pentru persoane cu dizabilități din Aiud, în cadrul parteneriatului cu CJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Astăzi, municipiul Aiud și Asociația Un Pas Înainte Alexandra au fost gazdele delegației germane din districtul Prignitz (landul Brandenburg), condusă de domnul Thorsten Uhe – Președintele Districtului. Vizita s-a desfășurat în contextul semnării unui acord bilateral de cooperare între Consiliul Județean Alba și Districtul Prignitz.

Documentul prevede un parteneriat strâns în domenii precum turismul și promovarea turistică, cooperarea economică și încurajarea legăturilor comerciale, cooperarea în domeniul dezvoltării sociale, depopularea spațiului rural, mobilitatea tinerilor profesioniști, educație și formare.

Ca model de bună practică, Asociația Un Pas Înainte Alexandra din Aiud a fost aleasă pentru prezentarea serviciilor medico-sociale pe care le furnizează. Cu această ocazie, delegații au vizitat cele două centre ale asociației, Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități și Centrul de Zi pentru Copii cu Dizabilități. În acest context, delegația a donat centrului aparatură medicală și alte echipamente necesare desfășurării activității.

Doamna Mirela Popa, Președinta asociației, a mulțumit delegației pentru donația făcută. Totodată, a mulțumit Consiliului Județean Alba, reprezentat la evenimentul de domnul Vicepreședinte Marius Hațegan, pentru parteneriatul pe care îl derulează și pentru oportunitatea creată, aceea de a intra în contact cu reprezentanții delegației din Germania și de a stabili legături pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale.

În același timp, doamna Mirela Popa a mulțumim Primăriei municipiului Aiud, reprezentată la eveniment de domnul Administrator public Liviu Florea, pentru parteneriatul pe care îl derulează și pentru sprijinul continuu acordat în desfășurarea activității asociației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO Deschiderea oficială a celei de-a XLIV-a ediţii a Festivalului Internaţional „Lucian Blaga”, la Casa Memorială a marelui poet din Lancrăm

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deschiderea oficială a celei de-a XLIV-a ediţii a Festivalului Internaţional „Lucian Blaga”, la Casa Memorială a marelui poet din Lancrăm Cea de-a XLIV-a ediție a Festivalului Internațional ”Lucian Blaga” a început oficial vineri, 17 mai 2024, la Casa Memorială a marelui poet din Lancrăm. Citește și: 17-19 mai 2024: Festivalul Internațional „Lucian Blaga” la Lancrăm […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea