Rămâi conectat

Actualitate

Vitezomanii amendați cu zeci de mii de lei într-o zi, de polițiștii rutieri din Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

În data de 22 mai 2013, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat pe principalele artere rutiere ale judeţului, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

Potrivit IPJ Alba, “la acţiune au participat poliţişti ai Serviciului Rutier precum şi poliţişti ai birourilor şi formaţiunilor rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, care au constatat 254 de abateri contravenţionale ale participanţilor la traficul rutier, în valoare totală de 38.100 de lei. Dintre acestea 158 au fost aplicate conducătorilor auto care au depășit limita legală de viteză.

Poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere, (8 pentru depăşire neregulamentară, unu pentru neacordarea de prioritate pietonilor şi unu pentru depășirea cu peste 50 km/h a limitei legale de viteză) şi au constatat două infracțiuni la regimul rutier.

Exemple oferite de IPJ Alba :

La ora 16,35, pe DN 75, pe raza orașului Cîmpeni, a fost depistată o femeie de 37 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism a cărei autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

La ora 21,25, pe acelaşi drum naţional, a fost depistat B.N., de 49 de ani din Cîmpeni, care conducea un autoturism cu autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 25.06.2011.

Faţă de ambii conducători auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea