Rămâi conectat

Curier Județean

Vințu de Jos: Bărbat de 61 de ani arestat pentru tentativă de omor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

La data de 24 octombrie, în baza mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Alba, Vasile P., de 61 de ani, din comuna Vinţu de Jos, Judeţul Alba a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al I.P.J. Alba, fiind cercetat sub aspectul comiterii  tentativei la infracţiunea de omor.

Poliţiştii din Vinţu de Jos, au fost sesizaţi în 21 octombrie, de către un bărbat din comună, cu privire la faptul că tatăl său, J. I., de 64 de ani,  a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în timp ce victima se afla cu caprele la păscut în apropierea locuinţei lui Vasile P.,între cei doi s-a produs un conflict spontan în timpul căruia şi-au aplicat reciproc lovituri cu bâtele.

În urma leziunilor suferite J.I. a suferit o fractură la nivelul braţului stâng, leziuni la nivelul capului precum şi al braţului drept şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. După examinarea medicului legist a rezultat că leziunile suferite de victimă sunt din categoria celor de apărare.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pa lângă Tribunalul Alba, efectuându-se cercetări sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor. În data de 24.10.2012, Vasile P. a fost prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea