Rămâi conectat

Politică Administrație

Vineri şi sâmbătă, şcoala de iarnă a TDL Alba, la Zlatna: Şedinţe politice, sport şi distracţie, pe ordinea de zi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Tudor Ponoran01Vineri şi sâmbătă, 28 februarie – 1 martie va avea loc şcoala de iarna a tinerilor democrat liberali din Alba la Zlatna, unde vor participa în jur de 70 de tineri din tot judeţul.

Gazda evenimentului este Tudor Ponoran, preşedintele TDL Alba iar printre invitaţi se află primarul Mircea Hava, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, Rodica Andronescu, senatorul Alexandru Peres, si secretarul Marius Haţegan.

Manifestarea va începe vineri cu un concert de folk susţinut de trupa Plus Noi şi multă socializare, pentru ca a doua zi să înceapă lucrările în sala de şedinţe a hotelului Ranisstorum, unde vor fi abordate probleme legate de alegerile parlamentare, alegerile prezidenţiale, doctrina partidelor de dreapta şi importanţa tineretului în politica româneasca de după 1990.

În final o sa fie organizat un meci de fotbal între membrii organizaţiei de tineret pe stadionul minaur Zlatna cu scop de recreere si distracţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea