Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Vineri seara, în Parcul Custozza se aprind candelele solidarităţii

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Este vorba despre acţiunea caritabilă   „Un milion de stele pentru nevoiaşi”, la care te poţi alătura şi tu

Vineri, 12 octombrie 2012, în 15 localităţi din Transilvania, printre care şi Alba Iulia se va desfăşura cea de-a treia ediţie a acţiunii de solidaritate intitulată „Un milion de stele pentru nevoiaşi”. Astfel,  Organizaţia Caritas Alba Iulia vă invită vineri, ora 18.00, în Parcul Custozza să aprindeţi şi dumneavoastră lumânarea solidarităţii, iar printr-o donaţie la faţa locului puteţi ajuta familiile sărace.

În cadrul acţiunii Parcul va fi iluminat cu candele, fiecare lumânare reprezentând simbolic o persoană aflată în nevoie. Sumele obţinute din donaţii vor fi utilizate pentru ajutorarea persoanelor marginalizate, beneficiarii organizaţiei Caritas Alba Iulia. La acest eveniment sunt invitaţi să participe toţi cei care doresc să trăiască spiritul solidarităţii.

Acţiunea „Un milion de stele” are deja o tradiţie în ţările din Europa de Vest. Prima dată a fost organizată în 1998, în Franţa. De atunci acţiunea se organizează anual în tot mai multe locaţii.

Scopul aceste acţiuni este să ofere semne vizibile pentru o societate solidară şi o lume dreaptă, de luptă împotriva sărăciei şi a excluziunii sociale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea