Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VINERI: „Iubire ca-n basme” la Balul Bobocilor YouthBank, în Club Stage

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fundaţia Comunitară Alba organizează  vineri,  22 februarie 2013,  cea de-a doua ediţie a Balului Bobocilor „YouthBank”,  la care vor participa perechi din 8 licee albaiuliene, în marea lor majoritate câştigători ai titlurilor de Miss şi Mister în liceele lor. Evenimentul va avea loc în Club Stage, cu începere de la  ora 21.00.

Cele opt perechi vor concura pentru titlurile de Miss şi Mister YouthBank 2013, titluri care vor fi acordate reprezentanţilor liceului care se va situa pe primul loc la finalul celor 4 probe ale balului: proba de prezentare, proba de dans, proba de cultură generală şi proba de talent.

Pentru că se desfăşoară în preajma Dragobetelui, sărbătoarea românească a iubirii, tema principală a balului YouthBank din acest an este “Iubirea ca-n basme”, cele opt perechi urmând a prezenta în faţa publicului versiuni proprii ale unor cupluri celebre din lumea  fermecătoare a poveştilor.  Juriul care va delibera va cuprinde reprezentanţi ai partenerilor programului YouthBank şi ai evenimentului, ai mass-media locală şi ai organizatorilor.

Premiile pregătite de organizatori sunt motivante, toate perechile urmând a primi premii în bani (diferenţiate în funcţie de locul obţinut), perechile care se vor clasa pe primele trei locuri vor primi frumoase cadouri de la firma Avon, iar toţi concurenţii  de  la bal vor beneficia  ulterior  de realizarea unor portofolii foto profesioniste  oferite de unul dintre partenerii YouthBank.  Şi publicul care va fi prezent vineri seara în Stage are partea lui de surprize, participanţii la bal având şansa de a câştiga premii tentante (stick-uri de memorie, căşti  audio, etc.)  în cadrul unei trageri la sorţi a taloanelor de tombolă completate la cumpărarea biletelor.

Balul face parte din campania de strângere de fonduri pentru programul YouthBank Alba  şi este un eveniment artistic  realizat de liceenii din YB pentru colegii lor de generaţie. Nu surprinde deci că în cadrul balului vor susţine recitaluri tineri, dar valoroşi artişti locali  precum Antinia, Mirw şi Paul Tomuş.  Preţul unui bilet este de 10 lei, iar cu un bilet cumpărat pot intra două persoane. Biletele se găsesc în licee la membrii echipei YB sau la perechile concurente, dar şi la intrare în Stage.

Partenerii Fundaţiei Comunitare Alba în cadrul programului YouthBank, anul şcolar 2012-2013, sunt Consiliul Local, Primăria Municipiului Alba Iulia şi OTP Bank (principali parteneri locali), Dacia Market, Ancău Company, Porterom şi Tipo-Rex (finanţatori), Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia,  Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba,  DJST Alba, Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Club Stage, Alba Mall şi Impact Design (susţinători).
Parteneri ai Balului YouthBank sunt şi Avon, Societatea de Transport Public,  UltraExpert.ro şi Meteor.

Programul YouthBank susţine tinerii liceeni din Alba Iulia şi iniţiativele lor în comunitate. Asociaţia pentru Relaţii Comunitare a iniţiat în 2006 programul YouthBank şi coordonează o reţea naţională de parteneri dedicaţi dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii şi standarde. Programul YB porneşte de la premisa că tinerii sunt o resursă pentru comunităţile locale şi încurajează iniţiativa civică, responsabilitatea şi asumarea de către tineri a rolului de lideri. Aceştia se implică în mod practic în acţiuni şi decizii locale, prin crearea şi utilizarea unui fond care susţine iniţiativele tinerilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea