Rămâi conectat

Curier Județean

VINERI: Începe distracţia în Şanţurile Cetăţii Alba Carolina. Terasa „Mira Summer” dă startul petrecerilor de vară, cu o seară de karaoke

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Momente plăcute în aer liber, relaxare şi distracţie cât cuprinde o vară întreagă, asta îi aşteaptă pe albaiulieni şi turişti la Terasa „Mira Summer” din Şanţurile Cetăţii Alba Carolina, care vineri, 13 iunie,  îşi redeschide „porţile”  pentru un nou sezon estival. Prima petrecere din acest an este dedicată amatorilor de karaoke.

Într-o locaţie perfectă, cu aer medieval, între zidurile Cetăţii, ” Mira Summer” este modul ideal pentru o seară deosebită alături de prieteni în Alba Iulia. La fel ca şi anii trecuţi, terasa va funcţiona atât pe timp de zi, când clienţii pot servi Terasa Mira Summer19o cafea sau se pot răcori cu diverse cocktailuri savuroase, bere şi alte băuturi, cât şi pe timp de seară, când, pe lângă „meniul” zilnic, distracţia va fi asigurată de diferite petreceri tematice, muzică live, karaoke şi alte surprize.

Sezonul estival va fi deschis vineri, cu o seară de karaoke, iar de atmosferă se va ocupa Dj Bogdan, un tânăr plin de umor şi energie, care a pregătit deja microfoanele şi negative din plin pentru toţi cei cu chef de distracţie. Astfel de seri de karaoke vor continua de aici încolo, în fiecare marţi şi vineri, până în toamnă.

De asemenea, de zilele următoare, microbiştii vor putea viziona aici şi partide de fotbal din cadrul Campionatului Mondial “Brazilia 2014”, pe un videoproiector.

 Mira Summer promite seri de neuitat, iar pentru a fi sigur că nu ratezi deschiderea unor lungi petreceri de vară, administratorii pun la dispoziţie numărul de telefon 0749 077 069, pentru a rezerva o masă alături de prietenii tăi.

Terasa Mira Summer se află amplasată pe latura sudică a Cetăţii Alba Carolina şi dispune de o capacitate de aproximativ 150 de locuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 35.000 lei și 2 permise de conducere reținute

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 35.000 lei și 2 permise de conducere reținute Marți, 23 aprilie aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea