Rămâi conectat

Curier Județean

VINERI: ”Dialogul viorilor”, la Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia. Concert susținut de Orchestra de Cameră a Județului Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii, și nu numai, sunt invitați vineri, 28 iulie 2017, cu începere de la ora 19.00, la Concertul Orchestrei de Cameră ”Augustin Bena” a Județului Alba – ”Dialogul Viorilor”.  Evenimentul va avea loc la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia, iar intrarea este liberă.

Cei prezenți vor avea ocazia să asculte piese din creația compozitorilor Johann Sebastian Bach, Antonio Vivaldi și Georg Phillipp Telemann, interpretate de soliștii Vasile Şulţ, Mircea Lazăr şi Dan Liviu Cernat.

Orchestra de Cameră „Augustin Bena”  a fost înfiinţată în iulie 2013 ca şi departament în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba. Orchestra este condusă de Dan Liviu Cernat şi abordează lucrări din creaţia marilor compozitori cu preponderenţă din perioada barocului.

Orchestra a susţinut până în prezent numeroase concerte în Alba Iulia şi în judeţul Alba, având  invitaţi de renume printre care amintim pe soprana  Daniela Vlădescu, Tadashi Imai, pianist de renume japonez, sau dirijorul Federico Crisanaz (Italia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea