Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VINERI: “Bursa iniţiativelor antreprenoriale”, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fundaţia Comunitară Alba orgnizează vineri, 31 mai 2013, de la ora 12.00, la Casa de Cultură a Studenţilor (Sala Oglinzilor), evenimentul „Bursa iniţiativelor antreprenoriale”, desfăşurat în cadrul Proiectului “Viitorul tău începe azi”, proiect realizat în cadrul Programului “Tineret în acţiune”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Colegiul Tehnic “Dorin Pavel”, Colegiul Tehnic “Alexandru Domşa”, Colegiul Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan”, Casa de Cultură a Studenţilor şi Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba.

 Prin acest proiect, Fundaţia Comunitară Alba susţine şi promovează iniţiativa unei echipe de tineri din municipiu de a implementa un proiect prin care să îmbunătăţească abilităţile unui grup ţintă compus din elevi ai Colegiilor Tehnice „Alexandru Domşa” şi „Dorin Pavel” din Alba Iulia. Principalele obiective ale proiectului sunt stimularea interesului tinerilor faţă de educaţie şi perfecţionarea continuă, dezvoltarea capacităţii tinerilor beneficiari de a identifica şi dezvolta oportunităţi în mediul în care se află (o alternativă eficientă de adaptare la piaţa muncii) şi dezvoltarea personală a tinerilor prin îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare şi relaţionare, prin intermediul unor metode formale şi nonformale.

 În cadrul evenimentului de vineri vor fi prezentate iniţiativele antreprenoriale realizate de liceeni la workshop-urile din săptămâna “Şcoala altfel” şi dezvoltate apoi cu sprijinul trainerilor şi specialiştilor fundaţiei. Astfel de activităţi sunt menite să dezvolte abilităţi şi competenţe în domeniul antreprenorial. Au fost vizate iniţiative bazate pe nevoi identificate în comunitate, corelate cu potenţialul liceenilor din echipele de proiect.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea