Rămâi conectat

Actualitate

VINERI, 9 mai| Cugirul sărbătoreşte „Ziua Europei”: Concurs de desene pe asfalt, face-painting şi flash mob

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Europei Vineri, 9 mai, Primăria oraşului Cugir, Consiliul Local şi Casa de Cultură Cugir, organizează un eveniment interactiv pentru a sărbători Ziua Europei. Activităţile se vor organiza în faţa Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Cugir, între orele 17.00 – 19.00 şi vor consta în:  concurs de desene tematice pe asfalt, face-painting, baloane, steguleţe şi  flash mob.

Potrivit directorului Casei de Cultură, prof. Rodica Florea,  la eveniment participă pe lângă elevi ai şcolilor din Cugir,  Cercul de Canto al Casei de Cultură, Cercul de Teatru şi Clubul de Dans Sportiv ProDance 2007.

În baza parteneriatului încheiat cu instituţiile şcolare, numărul de elevi participanţi la desenele pe asfalt se va face ţinând seama de următoarele categorii de vârstă:

Cat. I:   6 – 8 ani

Cat. II:  9 – 10 ani

Cat III:  11 – 12 ani

Cat. IV: 13 – 14 ani

Şcolile vor desemna câte o persoană de specialitate care să facă parte din juriul concursului de desene pe asfalt cu tematica zilei.

Casa de Cultură va acorda câştigătorilor locurilor I-III, rechizite şcolare.(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea