Rămâi conectat

Actualitate

Viktor Orban a purtat un fular cu harta Ungariei Mari: „Fotbalul nu este politică. Să nu vedem ce nu este acolo”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viktor Orban a purtat un fular cu harta Ungariei Mari: „Fotbalul nu este politică. Să nu vedem ce nu este acolo”

Viktor Orban susține că „fotbalul nu este politică”, asta după ce ieri a apărut în spațiul public cu un fular care avea harta Ungariei Mari.

`Fotbalul nu este politică. Să nu vedem ce nu este acolo. Toate echipele maghiare ale naționalei Ungariei, oriunde ar locui!”, a spus premierul Ungariei, pe pagina sa de Facebook.

„Orice manifestare de tip revizionist, indiferent de forma pe care o îmbracă, este inacceptabilă, contrară realităților actuale și angajamentelor asumate în comun de România și Ungaria”, a treansmis MAE, după gestul premierului maghiar.

Ucraina îl va convoca pe ambasadorul Ungariei pentru a protesta față de faptul că premierul Viktor Orbán a mers la un meci de fotbal purtând un fular care prezenta un teritoriu ucrainean făcând parte din Ungaria, a anunțat marți Ministerul ucrainean de Externe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea