Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

VIDEO/Clement Negruț: ”Prefectul de Alba spune lucruri trăsnite”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Deputatul PDL Clement Negruț consideră că anunțul prefectului de Alba, Gheorghe Feneșer, referitor la controalele silvice care vor demara peste două săptămâni se încadrează în categoriile ”Prefecții spun lucruri trăsnite” sau ”Cum pui clopoței la pisică să nu mai prindă șoareci”.

În momentul în care ai anunțat public că peste două săptămâni încep controalele, poți să nu le mai faci”, a spus Negruț. În opinia sa anunțul prefectului decredibilizează instituția pe care o conduce și consideră că greșeala a fost făcută din lipsă de experiență.

În această situație potrivit deputatului PDL care a deținut în trecut funcția de subprefect ”Poți să faci un control și să spui după aceea că totul este în regulă, dar pădurile noastre sunt rase”:

Prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, a anunțat recent că pregătește o amplă acțiune de control la exploatările de lemn din judeţ, care va cuprinde și verificări colaterale deoarece ”Pădurile din Alba sunt exploatate într-un mod mai mult decât necorespunzător, interesul faţă de mediul înconjurător al celor care se ocupă de exploatările lemnoase fiind aproape inexistent”.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

MESAJE de SFANTUL NICOLAE 2023. Idei de URARI şi FELICITARI pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Sfantul Nicolae 2023. Felicitări, urări, SMS-uri și mesaje de Moş Nicolaie. Texte cu mesaje de Moș Nicolae haioase și amuzante. Creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae, în fiecare an, în data de 6 decembrie. De origine greceasca (Nikolaos), numele este format din doua cuvinte: nike, „victorie“ (de la nikao, „a invinge“), si laos, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare