VIDEO VIRAL: Guță, Regele Manelor a schimbat tabăra. De la maneaua pentru Băsescu și PDL, la ”cântarea” pentru Dragnea și PSD

 După maneaua lui Băsescu și PDL, Guță cântă pentru Dragnea și PSD.

Regele manelelor, alias Nicolae Guță, a scos o melodie dedicată pentru PSD, care a devenit virală în câteva minute, ca primele manele le-a facut pentru Basescu si PDL.

ELIT

„Doar PSD poate să facă ceva pentru România. Ascultați-mă ce spun, e cel mai bun”, spune în preambulul videoclipului artistul „Nicolae Guță Magnificul”.

În urmă cu câțiva ani, tot Guță a compus o manea pentru PD-L și Traian Băsescu.

În videoclip, apare în prim-plan Nicolae Guță, dar fundalul este ilustrat cu imagini de la mitingurile și întrunirile partidului, în care se văd mulți oameni și lideri. Aceste imagini alternează cu altele în care se văd tineri care dansează și cântă fericiți la festivaluri, copii care aleargă, bancnote în teanc numărate, părinți care merg cu copii de mână sau tineri îndrăgostiți în ceea ce pare a fi un apartament nou. Videoclipul se încheie cu unul din afișele emblemă în această campanie, care are sloganul, pe fond tricolor: „Patrioți în Europa – România merită mai mult!”.

Sursa: capital.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ciclop 13 mai 2019 at 13:37

cu guta , este la nielul psd sau psd nu depaseste nivelul lui guta!!CINE SE ASEAMANA SE ADUNA sau CUM E TURCUL SI PISTOLUL : guta si psd !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...