VIDEO| Viața merge înainte, la Teiuș: S-a turnat primul strat de asfalt pe toate cele patru străzi din zona Cetățuie

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

VIDEO| Viața merge înainte, la Teiuș: S-a turnat primul strat de asfalt pe toate cele patru străzi din zona Cetățuie

Deși este o perioadă grea pentru noi toți, cu toate restricțiile provocate de pandemia de coronavirus, lucrările pe șantierele din Teiul continuă, astăzi turnându-se primul strat de asfalt pe toate cele patru străzi din zona Cetățuie.

„Chiar dacă Sfintele sărbători de Paste le-am petrecut cu toții intr-o atmosfera total diferită de alți ani, o veste buna vine pentru locuitorii din zona Cetățuie . Mirosul de asfalt încins, forfota utilajelor arată ca, dacă avem încredere și răbdare lucrurile se rezolva.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Turnam primul strat de asfalt pe toate cele patru străzi din zona Cetățuie, iar in scurt timp praful de zeci de ani, deranjul, devin o amintire”, au scris reprezentanții primăriei Teiuș pe facebook.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Chiar dacă Sfintele sărbători de Paste le-am petrecut cu toții intr-o atmosfera total diferită de alți ani, o veste buna vine pentru locuitorii din zona Cetățuie . Mirosul de asfalt încins, forfota utilajelor arată ca, dacă avem încredere și răbdare lucrurile se rezolva. Turnam primul strat de asfalt pe toate cele patru străzi din zona Cetățuie, iar in scurt timp praful de zeci de ani, deranjul, devin o amintire. #avemincredere #stamacasa #Teiusulprimul

Publicată de Primaria TEIUS pe Marţi, 21 aprilie 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei