Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

VIDEO: Vezi cum arată cei mai fioroși și musculoși pușcăriași din Penitenciarul Aiud, la concursul de powerlifting

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei mai puternici deținuți din Pentienciarul de maximă securitate Aiud și-au măsurat duminică forțele, în cadrul unei competiţii de powerlifting, aflată deja la cea de a treia ediție.

Întrecerea a constat în trei probe: „împins din culcat”, genuflexiuni şi „îndreptări” și a fost organzată de Penitenciarul Aiud și Federaţia Română de Powerlifting cu sediul în Alba Iulia.

Potrivit Penitenciarului Aiud, legat de organizarea acestui eveniment, “practicarea activităţilor sportive de către deţinuţi contribuie la dezvoltarea de atitudini şi aptitudini pro-sociale, precum: respectarea regulilor şi a adversarului, îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare şi relaţionare, dezvoltarea capacităţii de a lua decizii responsabile.

În multe penitenciare din ţară şi din lume sunt amenajate săli de forţă, ca mijloace de educaţie non-formală a persoanelor private de libertate. Antrenamentele vizează atât păstrarea unui tonus muscular adecvat prestării unor munci, cât şi asumarea de către practicanţi a unei discipline care conduce şi la respectarea regulamentelor interne. Astfel, abaterile disciplinare comise de deţinuţi care frecventează sala de forţă sunt rare.”

Imaginile aparțin în exclusivitate televiziunii locale Alba TV.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea