Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Una dintre grinzile care s-a prăbușit pe șantierul lotului 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, s-a făcut țăndări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Una dintre grinzile care s-a prăbușit pe șantierul lotului 2 autostrăzii Sebeș-Turda, la supratraversarea DN 14B, s-a făcut țăndări. Locul este împrejmuit cu bandă de restricție și se așteaptă comisia de la CNAIR, care să ancheteze împrejurările în care s-a produs incidentul. Se pare că organele judiciare ar fi fost deja la fața locului.

Reamintim că, miercuri dimineața, pe șantierul lorului 2 al autostrăzii Sebeș-Turda s-au prăbușit două grinzi de la supratraversarea DN 14B, la doar o oră de la amplasarea lor pe pile. Accidentul s-a soldat și cu rănirea ușoară a unui muncitor, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

YouTube video

”Din primele cercetări efectuate de polițiști împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Munca Alba a rezultat că un muncitor, în vârstă de 28 de ani, angajat al unei societăți comerciale care execută lucrări pe șantierul autostrăzii, în timp ce executa lucrări pentru montarea unei grinzi de beton, s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 5,5 metri. În urma accidentului, bărbatul a suferit leziuni, posibil ușoare și a fost transportat la spital unde a primit îngriji medicale. În cauza a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, faptă prevăzută de art. 350 din Codul Penal”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Ministrul Transporturilor i-a cerut, joi, directorului general al CNAIR, Narcis Neaga, să desemneze o comisie care să ancheteze împrejurările în care s-a produs incidentul.

„Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, l-a convocat pe directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, şi i-a solicitat constituirea, în regim de urgenţă, a unei comisii care se va deplasa la faţa locului, să cerceteze împrejurările în care a avut loc incidentul din data de 29 mai 2019, de pe şantierul autostrăzii Sebeş-Turda, de la supratraversarea DN 14B”, a transmis biroul de presă al Ministerului Transporturilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea