Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Un nou cutremur, de magnitudine 6,4, a lovit Turcia: PANICĂ printre localnici

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Un nou cutremur, de magnitudine 6,4, a lovit Turcia

Două cutremure s-au propus luni seara în Turcia: unul cu magnitudinea de 6,4 a avut loc în districtul Defne din Hatay, iar apoi cu o magnitudine de 5,8 în districtul Samandag, transmite agenția Anadolu.

Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 s-a produs în districtul Defne din Hatay. Potrivit informațiilor de pe site-ul Președinției pentru gestionarea dezastrelor și a situațiilor de urgență (AFAD), cutremurul a avut loc la ora 20:04 în districtul Defne din Hatay.

Seismul cu magnitudinea de 6,4, care a fost resimțit și în provinciile învecinate, s-a produs la o adâncime de 16,7 kilometri.

S-a produs și un alt cutremur cu magnitudinea 5,8

După acest cutremur, un cutremur a avut loc în districtul Samandağ din Hatay la ora 20.07. Cutremurul cu magnitudinea 5,8 s-a produs la o adâncime de 7 kilometri.

YouTube video

Vicepreședintele Fuat Oktay a declarat că investigațiile privind cutremurele cu magnitudinea de 6,4 în districtul Defne din Hatay și cu magnitudinea de 5,8 în districtul Samandağ continuă și i-a avertizat pe cetățenii din regiune să stea departe de clădirile avariate.

În postarea sa pe contul său de socializare, Oktay a declarat: „Investigațiile noastre privind cutremurele din Hatay continuă. Le cerem cetățenilor noștri din regiune să stea departe de clădirile avariate și să urmeze cu sensibilitate avertismentele echipelor noastre.”

Guvernatorul Hatay Doğan: Am primit unele rapoarte, le evaluăm

Guvernatorul Hatay, Rahmi Doğan, a declarat corespondentului AA: „Am primit unele notificări din cauza cutremurului din oraș, le evaluăm, scanările noastre continuă.”

Cutremurele care au avut loc în Hatay au fost resimțite și în diferite părți ale Siriei.

Potrivit informațiilor transmise de corespondenții AA aflați pe teren, oamenii au ieșit în stradă după cutremure.

Cutremurele au fost resimțite în toată țara, în special în Idlib, Alep, Hama, Afrin, Azez, Jarablus, Bab și în așezările Tel Abyad.

S-a raportat că unele clădiri au fost demolate.

Cutremurul a fost resimțit în toate orașele din Liban, în special în capitala Beirut. Cetățenii panicați au ieșit în zonele de adunare.

Cutremurul cu epicentrul în Hatay a fost resimțit și în Siria, Iordania, Irak, Palestina, Israel și Egipt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea