Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | Turist trântit la pământ după ce a încercat să își facă selfie cu un urs. Probabil ursului nu i-a plăcut cum a ieșit în poză

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO | Turist trântit la pământ după ce a încercat să își facă selfie cu un urs. Probabil ursului nu i-a plăcut cum a ieșit în poză

Doi turiști au fost la un pas de producerea unei tragedii, când au fost atacați de un urs în timp ce încercau să își facă selfie cu animalul.

Oamenii par să nu conștientezeze deloc pericolul la care se supun atunci când se apropie de animalele sălbatice, mai ales de urși. Imaginile apărute în spațiul public, cu doi bărbați care vor să-și facă un selfie cu ursul, au devenit virale pe rețelele sociale. Asta în timp ce o tânără de 19 ani a fost ucisă de un urs pe traseul de pe Jepii Mici.

Citește și: Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT

Momentul în care doi turiști se apropie la câțiva centimetri de un urs, ca să își facă selfie, iar unul dintre ei este atacat de animal, a fost surprins de un martor.

Cei doi bărbați au oprit mașina pe marginea drumului, după ce au observat ursul, au coborât din autovehicul și s-au apropiat la doar câțiva centimetri de acesta.

YouTube video

Unul dintre ei, care a și hrănit animalul în timp ce își făcea un selfie, a fost atacat de urs. Animalul s-a repezit la el, dar nu l-a mușcat, deși bărbatul căzuse la pământ din cauza sperieturii și era fără apărare.

Martorii care se aflau în zonă, dar și prietenul care îl însoțea pe turist, au făcut zgomot pentru a speria ursul și a preveni o tragedie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alba Iulia, vizibilă de pe autostradă. Inscripție 3D, inspirată din modelul de la Hollywood, amplasată pe zidurile Cetății

Bera Larisa

Publicat

în

Alba Iulia, vizibilă de pe autostradă. Inscripție 3D, inspirată din modelul de la Hollywood, amplasată pe zidurile Cetății Alba Iulia va avea o nouă atracție turistică impresionantă, odată cu montarea unei inscripții 3D cu numele orașului, în dreapta porții a III-a a Cetății, deasupra restaurantului PUB 13. Inscripția, inspirată de faimosul model Hollywood, va fi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea