Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Transavia Medical Center prinde contur. Cum arată primul spital pentru recuperarea copiilor cu handicap locomotor din România la „roșu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania Transavia își canalizează eforturile și resursele comunitare către acest proiect de anvergură națională și regională, în parteneriat cu Centrul Maria Beatrice, pentru a face o diferență consistentă pentru îngrijirea copiilor, de acum înainte pentru multe generații.

Investiția a ajuns acum la stadiul de construcție ridicată la ”roșu”, în 2019 urmând să fie finalizat și acoperișul clădirii.

● Recuperare medicală a copilului mic;

● Reabilitare medicală în stări post-traumatice, post-operatorii, afecțiuni osteoarticulare și musculo-scheletale.

Transavia Medical Center va avea ca activitate: evaluare, diagnoză și intervenție timpurie, recuperare medicală copii, terapie și reabilitare post-traumatică și post-operatorie, ortopedie și neurologie pediatrică. Are o suprafață desfășurată de 4000 mp pe un teren de 6000 mp, centrul asigură un sistem complet de recuperare, inclusiv 3 bazine de apă (acoperite) cu specific terapeutic pentru copii, terapia asistată de animale și terapie prin joacă în natură, prin amenajarea unui parc specific dedicat.

“Transavia este implicată în comunitate prin proiecte de sănătate, educație, iar din respect pentru comunitate și din grija față de oameni, susținem în mod activ acțiuni de responsabilitate socială, sprijinind proiecte și cauze sociale menite să le facă oamenilor viața mai bună. De-a lungul timpului, Transavia a susţinut performanţa şi etica în afaceri, educaţia, tinerii şi grupurile defavorizate, protecția naturii și mediului și continuă să își aducă aportul pentru dezvoltarea sustenabilă a comunității locale. Sănătatea, educația și sportul sunt doar câteva dintre categoriile pe care Transavia le-a sprijinit constant prin programe strategice. În acest an, am făcut un pas înainte și am decis să ne implicăm efectiv în construcția acestui centru medical de excepție, pentru copii, care va purta numele companiei și va asigura accesul la servicii medicale de recuperare pentru copiii români“ declară Ioan Popa, președintele Transavia.

https://www.facebook.com/centrulmariabeatrice/videos/967093466976923/

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea