VIDEO: Transavia Medical Center prinde contur. Cum arată primul spital pentru recuperarea copiilor cu handicap locomotor din România la „roșu”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Compania Transavia își canalizează eforturile și resursele comunitare către acest proiect de anvergură națională și regională, în parteneriat cu Centrul Maria Beatrice, pentru a face o diferență consistentă pentru îngrijirea copiilor, de acum înainte pentru multe generații.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Investiția a ajuns acum la stadiul de construcție ridicată la ”roșu”, în 2019 urmând să fie finalizat și acoperișul clădirii.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

● Recuperare medicală a copilului mic;

● Reabilitare medicală în stări post-traumatice, post-operatorii, afecțiuni osteoarticulare și musculo-scheletale.

Transavia Medical Center va avea ca activitate: evaluare, diagnoză și intervenție timpurie, recuperare medicală copii, terapie și reabilitare post-traumatică și post-operatorie, ortopedie și neurologie pediatrică. Are o suprafață desfășurată de 4000 mp pe un teren de 6000 mp, centrul asigură un sistem complet de recuperare, inclusiv 3 bazine de apă (acoperite) cu specific terapeutic pentru copii, terapia asistată de animale și terapie prin joacă în natură, prin amenajarea unui parc specific dedicat.

“Transavia este implicată în comunitate prin proiecte de sănătate, educație, iar din respect pentru comunitate și din grija față de oameni, susținem în mod activ acțiuni de responsabilitate socială, sprijinind proiecte și cauze sociale menite să le facă oamenilor viața mai bună. De-a lungul timpului, Transavia a susţinut performanţa şi etica în afaceri, educaţia, tinerii şi grupurile defavorizate, protecția naturii și mediului și continuă să își aducă aportul pentru dezvoltarea sustenabilă a comunității locale. Sănătatea, educația și sportul sunt doar câteva dintre categoriile pe care Transavia le-a sprijinit constant prin programe strategice. În acest an, am făcut un pas înainte și am decis să ne implicăm efectiv în construcția acestui centru medical de excepție, pentru copii, care va purta numele companiei și va asigura accesul la servicii medicale de recuperare pentru copiii români“ declară Ioan Popa, președintele Transavia.

Transavia Medical Center

Transavia Medical Center prinde contur !Compania Transavia își canalizează eforturile și resursele comunitare către acest proiect de anvergură națională și regională, în parteneriat cu Centrul Maria Beatrice, pentru a face o diferență consistentă pentru îngrijirea copiilor, de acum înainte pentru multe generații.Investiția a ajuns acum la stadiul de construcție ridicată la ”roșu”, în 2019 urmând să fie finalizat și acoperișul clădirii.● Recuperare medicală a copilului mic;● Reabilitare medicală în stări post-traumatice, post-operatorii, afecțiuni osteoarticulare și musculo-scheletale.#transaviamedicalcenter #transavia #wellmadeinromania #comunitate #transaviastory #centrulmariabeatrice #albaiulia #romania

Publicată de Centrul Maria Beatrice pe Marţi, 29 octombrie 2019

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419