Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Tornadă în România, la sfârșit de mai: Imagini spectaculoase cu fenomenul meteo extrem

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tornadele, fenomen meteo extrem. au început să apară tot mai des și la noi în țară. Una dintre ele a fost surprinsă astăzi formându-se în localitatea Cucorani, din Județul Botoșani.

Tornada a apărut în timpul unei ploi torențiale care s-a abătut asupra zonei respective. Vârtejul a dispărut după câteva minute și nu a atins solul, potrivit presei locale. Fenomenul a fost surprins de mai multe persoane care treceau prin zonă și publicat de pagina Meteoplus.

După anul 2006, au fost raportate aproape o sută de tornade în România. Anul acesta, sezonul tornadelor a început mai târziu ca de obicei. Specialiştii români lucrează la o bază de date despre tornade, pentru a înţelege mai bine riscul asociat acestor fenomene meteorologice.

https://www.facebook.com/oscar.stanciu/videos/176131627134767/

Sursa: digi24.ro

Video: facebook – Meteoplus


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea