Ziarul Unirea

VIDEO Teodor Atanasiu: “Dacă referendumul nu va fi validat o să fie un dezastru”

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Duminică seara, la scurt timp după ce televiziunile au anunțat rezultatele exit poll-urilor, președintele PNL Alba, Teodor Atanasiu a făcut o declarație de presă în care a comentat ce s-ar întâmpla în cazul în care referendumul va fi validat, dar și situația în care Traian Băsescu ar rămâne președintele României.

„De mâine Traian Băsescu va părasi definitiv Palatul Cotroceni și vor urma alegeri prezidențiale.

ELIT

Traian Băsescu este în stare să facă orice cu un singur scop, ca el să cadă în picioare. Îl cunosc foarte bine pe acest personaj, este un om în care nu trebuie să ai niciun fel de încredere, care este în stare să vândă pe oricine pentru a-și realiza scopurile personale.

Eu nu cred că referendumul nu va fi validat. Ar fi o nenorocire (…) Cred că ar fi foarte grav, am avea mișcări de stradă, vom avea tensiuni enorme și nu cred că România își permite așa ceva”, sunt câteva dintre afirmațiile liderului liberal.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Duminica Rusaliilor: Sărbătoarea Pogorârii Sfântului Duh asupra Sfinților Apostoli și întemeierea Bisericii creștine în urma cuvântării Sfântului Apostol Petru

Duminica Rusaliilor: Sărbătoarea Pogorârii Sfântului Duh asupra Sfinților Apostoli și întemeierea Bisericii creștine în urma cuvântării Sfântului Apostol Petru Duminica… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de Sfântul Ioan amuzante. URĂRI şi FELICITĂRI haioase pentru prietenii care își sărbătoresc onomastica

Mesaje amuzante şi hazlii de Sfântul Ion 2021 • Urări şi felicitări haioase de Sfântul Ioan. SMS de Sfântul Ioan… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

19 Comentarii

Status Quo 30 iulie 2012 at 8:39

Miscari de strada, ai? N-ati inteles nimic PNListilor. Nimic. Iar ii scoateti pe ”mercenari” in strada. Nu va invatati minte niciodata.
Tari de cap!

eu 30 iulie 2012 at 9:00

Mai Atanasiule,in tine se poate avea incredere.

cetateanul turmentat 30 iulie 2012 at 9:17

Stai linistit Atanasiule, Dupa Sova prezenta a fost de 152% (nu 52) asa ca referendumul va fi validat si dupe aceea veti putea raporta si productii record la hectar.

alexandru 30 iulie 2012 at 11:10

cate alegeri mai trebuie sa piarda pnl alba pentru a scapa de acest individ ? pe bune, aveti un target ceva? dupa parlamentare il jupuiti? la fel si psd alba. cand schimbati liderii? serios, sunteti penibili, va bate un pdl slabit de o criza economica, va bate la orice ora si pe orice vreme.ce miscari de strada sa avem atanasiule? pai sa iesim din nou, sa combatem legea sanatatii, cursul euro, sa combatem faptul ca ne duceti spre grecia .un lucru e sigur atanasiule, ati facut o prostie cat voi de mare sia cum o sa va rugati de base sa va puna prim ministru la iarna.si o sa paltiti scump prostiile facute.

Horea 30 iulie 2012 at 11:21

Teodor Atanasiu: “Dacă referendumul nu va fi validat o să fie un dezastru”

Pentru cine? Ca iaca, nu va fi validat!

Horatiu 30 iulie 2012 at 11:47

Cum pentru cine?
Normal, pentru Basescu.

gunoaiele comuniste 30 iulie 2012 at 17:24

Du-te i-ati pastile de prostie sa nu mori de durere gunoi uslist,inca odata v-am „tras-o” si voua ce va place,va incanta s-o serviti!!!

Cosmin 30 iulie 2012 at 11:42

Lasa-ne ! Lasa-ne !

sorina 30 iulie 2012 at 13:53

Ai vise erotice cu referendumul. Nu ti-ai dat seama ca urmeaza picajul uselist? Deja aveti dovada scaderii voastre in sondaje. Continuati cu manifestarile vostre de galerii de fotbal in delir, si o sa vedeti ce va urma.Viata va va oferi inca multe lectii, depinde de voi daca doriti sa invatati ceva.Cert este ca nu aveti legi, nu aveti respect si nici macar cel mai elementar bun simt.
As dori un referendum prin care poporul, de care tot amintiti voi, sa decida daca doreste imputarea cheltuielilor legate de referendumul celor care l-au declansat, iar banii recuperati sa fie utilizati pentru crearea de locuri de munca in judetele in care exista cel mai mare procent de somaj.Ca tot va ganditi voi la binele nostru al somerilor!

dica 30 iulie 2012 at 14:56

daca il iei pe darzu de mana si va aruncati in mures…mai are si judetul asta o sansa !!!!

Dany 30 iulie 2012 at 16:33

Ce bine-mi pare c-ati luat teapa……

crezi 30 iulie 2012 at 20:45

Un nesimtit si un obedient a ajuns sa vorbeasca. SA PLECI LA GROAPA ATANASIULE SI TOTI CEI CA TINE.

Aurelian 30 iulie 2012 at 21:14

Aici ai pe jumatate dreptate Eutanasiule, dezastru va fii in USL, ca treaba ii groasa, puscariabilii in frunte cu tine vor fii cazati in “adaposturile”, Ministerului de Justitie! Ieri stateai pe prispa casii, azi te-ai dus in p…a ,…!

Adevarul e ca pt final, 30 iulie 2012 at 21:39

oricat ai cauta , nu gasesti alta rima..,

Adrian Patrusca 30 iulie 2012 at 21:36

E miezul nopţii şi preşedintele interimar vorbeşte. Cuvintele, înecăcioase ca rumeguşul, se lasă greu măcinate. Măselele îi scrâşnesc, se poticnesc în silabe. El, steaua uşor răscoaptă a oratoriei, astrul palid al elocinţei, este dezabuzat ca după o roială spartă.

Ochii galbeni, de lup, care până ieri sticleau a viclenie crudă, îi pâlpâie stins în fundul capului. Mâinile strâng febril marginile pupitrului pe care scrie „Administraţia prezidenţială”. Unghiile i se înfig în lemn, cu disperarea înecatului.

În vreme ce discursul i se derulează monoton, ca o bandă ORWO de magnetofon, în cap îi bat patru vorbe. Mereu, obsedant, aceleaşi patru vorbe îl asurzesc cu dangăt spart, stârnind guguştiucii speriaţi din clopotniţa părăginită: „Nici măcar o lună!… Nici măcar o lună!…”

***

Agitat, ca o vulpe hăituită de ogarii lui Tata Socru. Colţurile gurii i-au îngheţat într-un rictus. E strigoiul zâmbetului mieros cu care îl îndulcea pe Medvedev la deschiderea Jocurilor Olimpice. Ori pe Kondyakov, la Ambasada Rusiei.

Premierul simte cum tot gerul Siberiei i se suie pe şira spinării. Ţinuta mândră de fost baschetbalist i s-a cocârjat în ultimele ore. Un monstruos ghiocel al durerii. Aişor, urletul disperării. A ratat şi ultima şansă: să-şi spele ruşinea plagiatului în sângele lui Băsescu.

Acum singura lui şansă e să vorbească mult. Şi să zâmbească. Mai cu seamă să zâmbească. Să ţină cu orice preţ colţurile gurii în sus. De-ar trebui să-şi pună şi scobitori, numai să zâmbească. „Râslea cel voinic”.

***

Criza l-a obosit. Îl doare inima. Mai bine de o oră a urlat, a dat ordine, a ameninţat. A înroşit telefoanele. A împroşcat tot biroul cu scuipat. „Grecu, te-ai moleşit? – Aşa te-am învăţat? Bagă ură! – Unde e Ciuvică? Păi ce caută la ăia, ce ăia îl plătesc? – M-am săturat de Chirieac, nu vreau analiză, mă biip pe ea de analiză, io vreau ură! Să bage cu ungurii! – Radule, n-auzi, bagă cu ungurii! Bagă ură! – Gâdea, lasă predica, parcă eşti la templu! – Hai tată că se poate, mai avem nevoie de-un milion – Să vină Badea! Să vină Badea!”

S-a oprit brusc, ca un motor gripat. Gâfâie. Nu mai poate, la vârsta lui. A căzut într-o stare de prostraţie vecină cu inconştienţa. Tâmplele îi pocnesc ca pucul izbit de mantinelă. Gândurile i-au paralizat, refuză să se mai mişte, nu mai ascultă comenzile creierului. O picătură albă de salivă ezită pe buza de jos: să cadă, să nu cadă….

„Blestem! Iar a învins!” Pe ecranul uriaş, Badea spumegă gratuit. Stăpânul nu-l mai vede.

albaiulian 30 iulie 2012 at 23:10

atanasiule sa-mi dai laptem si miere si veci cu tine nu mai merg. m-au prostit PSD -istii sa vin si sa i-ti fac campanie. am schimbat primarul in Teius fiindca a fost meritul lui. dar U dute draq sia lasa politica pt cei care stiu.
dupa ce ne-ai ars o DATA vrei sa te mai ajutam?
U nici la salubrizare nu mai pupi loc

tine minte roata se invartye rahatzel cu ochi ce esti’ si chiar ti-am facut campanie, mai bine stateam draq akasa

pnlcurat 31 iulie 2012 at 7:53

Din cauza astuia, care a pus pe butuci Cugirul, oamenii din judetul Alba au lipsit la vot. Ce-ar fi Atanasiule sa ne lasi?

Facaldo 31 iulie 2012 at 10:37

Ce face USL este o dovada de lasitate. Pana la referendum au fost bune regulile in speranta ca vor castiga, se pare ca nu a iesit cum au vrut. La modul cum s-au plimbat urnele mobile si cum au fost fortati unii sa iasa la vot, eu nu mi-as asuma victoria precum o face USL. Sa nu uitam DECE au stat oamenii acasa, dupa regula referendumului asta insemna NU demiterii. Cine a vrut sa spuna DA s-a dus la vot, se pare ca nu toti care au fost la vot au fost convinsi sa spuna DA. Sa nu uitam ca masurile care au fost luate pentru stabilitate si nu puteau ridica sondajele celor de la putere. Sunt curios ce ar face Crin in sondaje dupa ce ia masuri care sa nu fie tocmai pe placul poporului. Daca certi copilul azi tine cu mama, dar poate ca merita sa fie certat si a fost o masura de corectie in folosul copilului. Legat de matematica USL-ului se poate spune ca socotesc doar ce le convine, uita de votantii romani de peste hotare care au drept de vot si se pare ca au decis sa NU participe la mascarada. Asa ca nu mai scoateti in evidenta cele 7,5 mil de votanti DA ca sunt mai multi care au spus NU. La alegerile parlamentare va veti convinge care sunt voturile PRO USL. Acolo nu mai stiti ce face omu in cabina. Toate cele bune ! Din fericire sunt apolitic.

florin 1 august 2012 at 6:38

Cine vorbeste ? De ce nu spui de protocolul pe care l-ati facut cu PD-L. Chiar ne crede prosti !!! DEMISIA !!!!

Comentariile sunt oprite