VIDEO: SURPRIZE pentru amatorii de muzică bună, la Festivalul Dilema din acest an: Concerte cu Holograf, Lucilla Galeazzi și 100 Budapest Gipsy Symphony Orchestra- 100 Gypsy Violins

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Holograf, Lucilla Galeazzi și 100 Budapest Gipsy Symphony Orchestra- 100 Gypsy Violins sunt invitații care, în acest an, vor satisface, cu siguranță, exigențele publicului amator de muzică bună prezent la Festivalul Dilema, care se va desfășura în perioada 26 – 28 august 2016, în Cetatea Alba Carolina.

festival dilema ziua1029Detalii din programul care încă nu este definitivat au fost oferite, la Radio Unirea FM, de purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mihai Coșer și Robert Roman – consilier organizare evenimente în cadrul administrației locale.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Partea artistică va fi de-a dreptul copleșitoare. Avem un concert cu Budapest Gipsy Symphony Orchestra, pe care de multă vreme i-am dorit la Alba Iulia și a fost o surpriză că cineva din staff-ul Dilema a fost receptiv. Sunt 100 de viori pe o scenă imensă, unde se va cânta muzica cea mai pură, distinsă, elevată și adevărată. Nu mai puțin important este și concertul unplugged, într-o formulă absolut nouă și de necontestat al celor de la Holograf și mai avem o invitată din Italia, Lucilla Galeazzi care va susține un concert mai aparte, este vorba despre muzică italiană tradițională; va fi un altfel de sunet cu care publicul din Alba Iulia încă nu este obișnuit și de aceea va fi o provocare pentru noi”, au punctat cei doi invitați.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419