Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO. Subiecte BACALAUREAT 2019 la proba la alegere în funcție de profil și specializare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii de clasa a XII-a au susținut luni proba la alegere în funcție de profil și specializare, din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat 2019.

În județul Alba, la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2019 sunt organizate două centre de examen:

– Liceul Tehnologic ”Alexandru Domșa” Alba Iulia (376 candidați înscriși din licee din Alba Iulia, Zlatna, Aiud, Ocna Mureș, Blaj și Ciumbrud – cu 2 subcomisii la : Liceul Tehnologic ”Alexandru Domșa” Alba Iulia/138 candidați și Liceul Tehnologic Aiud/238 candidați)

Cîmpeni, Albac. Baia de Arieș, Abrud – cu subcomisii la Colegiul Tehnic ”Apulum” Alba Iulia/78 candidați, Colegiula Național ”Lucian Blaga” Sebeș/123 candidați și Colegiul Național ”Avram Iancu” Cîmpeni / 162 candidați).

YouTube video

Programul sesiunii de toamnă a Bacalaureatului 2019

  • 21 august – Limba şi literatura română/E)a
  • 22 august – Limba şi literatura maternă/E)b
  • 23 august – proba obligatorie a profilului/E)c
  • 26 august: proba la alegere a profilului şi specializării/E)d.

YouTube video

Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) se desfăşoară în zilele de 27 august şi 28 august, fiind urmată de evaluarea competenţelor în limba maternă (proba B) în 29 august. Evaluarea competenţelor digitale (proba D) are loc în zilele de 30 august şi 2 septembrie, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) este programată în zilele de 2 şi 3 septembrie.

YouTube video

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 3 septembrie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12:00 şi 16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 7 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea