Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO/ ȘTIREA TA: La Alba Iulia se plantează panseluțele… de iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Știrea zilei ne-a fost furnizată de consilierul local Mircea Trifu care a surprins o activitate consideră de multă lume neobișnuită în acest sezon – plantarea panseluțelor în oraș.

Exprimându-și îndoiala că este o măsură bună, acum, când temperaturile coboară vertiginos, alesul local a primit lămuriri chiar de la cei implicați în procesul de înfrumusețare al orașului. Astfel, el a aflat că nu este vorba de bani aruncați degeaba și că panseluțele vor rezista deoarece sunt… flori de iarnă.

Din imaginile filmate deducem că nu prea s-a lăsat convins și, după cum îl cunoaștem, probabil următoarea oprire va fi la un specialist care să-i explice daca este normal să se planteze flori într-o perioadă în care lumea se pregătește să împodobească bradul.

De asemenea, funcționarii primăriei care au atribuții în domeniu pot să înceapă să pregătească un răspuns, deoarece cu siguranță vor fi întrebați câți bani sunt puși… la înghețat, de această dată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea