VIDEO ŞTIREA TA: În gropile de pe drumul naţional DN75 Câmpeni-Albac poți să stai la pescuit

Câţiva tineri inventivi s-au gândit să “protesteze” pe Drumul Naţional  DN 75, între localităţile Câmpeni şi Albac, reclamând starea „dezastruoasa” a drumului , „pescuind” cu undiţa în bălţile din gropi.

Locuitorii din zona Apusenilor devin tot mai inventivi în încercarea de a atrage atenţia autorităţilor despre condiţiile dificile de trafic datorate gropilor de pe carosabil. Dacă în urmă cu câteva luni am văzut brazi plantaţi în gropile de pe carosabil, de data aceasta mai multi tineri au adus cu ei o undiţă cu peşte, cu care „au pescuit” în bălţile formate în gropile de pe Drumul Naţional DN75, între Câmpeni şi Albac.

Oamenii locului, dar şi alţii care circulă prin zonă, îşi strică maşinile din cauza drumului şi sunt nevoiţi să şi le repare foarte des.

Înregistrările video au fost postate pe rețeaua de socializare de către tineri, creând reacţii de râso-plânsul: unii s-au amuzat de isprava “pescarilor”, alţii deplâng situaţia care pare să nu intereseze pe nimeni şi să nu aibă rezolvare.

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...