Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO, ȘTIREA TA: Echipaje ale poliției locale, mobilizate după un scandal din cauza ridicării mașinilor, în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe echipaje ale Poliției Locale au fost mobilizate, miercuri seara, în urma unor certuri, potrivit unui cititor al ziaruluiunirea.ro, din cauza ridicării mașinilor parcate neregulamentar, pe Bulevardul Revoluției 1989 din Alba Iulia.

https://www.youtube.com/watch?v=Mc4Nc5bWXQ0

Cel puțin două mașini ale Poliției Locale, cu girofarurile pornite, au ajuns pe Bulevardul Revoluției, în zona Bisericii Sfânta Ecaterina, unde au existat nemulțumiri privind anumite mașini care au fost ridicate după ce șoferii au parcat neregulamentar.

Un cititor al ziarului Unirea, ediția online, care a surprins momente din ceea ce el numește ”un scandal”, de la etajul balconului, ne-a transmis, pe pagina de Facebook, că oamenii erau nemulțumiți după ce li s-au ridicat mașinile, iar astfel mai mulți agenți au ajuns la fața locului.

De asemenea, cititorul ne scrie că astăzi au fost ridicate mai multe mașini din zona respectivă.

În ultimele zile, pe adresa redacției au fost trimise mai multe imagini cu mașini ridicate din oraș, după ce firma care operează acest serviciu ar fi făcut o pauză.

Șoferii au de achitat o taxă în valoare de 380 de lei, plus TVA, dar şi o sancţiune contravenţională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Dosarul „aurarilor ilegali” din Munții Apuseni: Un singur inculpat din gruparea de 15 persoane, retrimis în judecată, întrucât faptele s-au prescris în cazul celorlalte 14 persoane

Unirea Ziarul

Publicat

în

Dosarul „aurarilor ilegali” din Munții Apuseni: Un singur inculpat din gruparea de 15 persoane, retrimis în judecată, întrucât faptele s-au prescris în cazul celorlalte 14 persoane Un bărbat din zona comunei Roșia Montană a fost trimis în judecată de procurori pentru infracțiunea de nerespectare a regimului materiilor explozive. Inculpatul este ultimul din gruparea de 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea