Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Stadiul lucrărilor pe autostrada A1 Lugoj-Deva, la ”Dealul Liliecilor” și nodul de la Holdea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stadiul lucrărilor pe autostrada A1 Lugoj-Deva, la ”Dealul Liliecilor” și nodul de la Holdea.

Evoluția lucrărilor pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva, din ”Dealul Liliecilor” (lotul 4) și nodul de la Holdea (lotul 3) ne dau speranțe mari că la finalul anului 2019 vom putea circula în regim de autostradă, cu o ”gaură” de 13 km (între Holdea și Marginea), de la Sibiu până la Viena.

Pe lotul 4 al autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva, la conexiunea cu viaductul dinspre Bejan, constructorul UMB a reușit să pună inclusiv ultimul strat de asfalt și stâlpii de iluminat. Astăzi muncitorii lucrau la montarea parapeților.

YouTube video

În așa-numitul ”Deal al Liliecilor”, era același furnicar de oameni și utilaje cu care ne-am obișnuit. Se continuau lucrările de betonare a teraselor și de excavare a dealului. În partea de jos a dealului gabioanele se ridică ”văzând cu ochii”. În partea dinspre Bejan se lucra astăzi la al 17-lea rând de gabioane. În total, de la nivelul DN-ului vor exista 24 de gabioane, până la nivelul autostrăzii, împărțite în câte două terase de câte 12 rânduri de gabioane, iar la mijlocul lor se va face o rigolă.

YouTube video

La nodul rutier de la Holdea, pe lotul 3 al autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva, s-a turnat ultimul strat de asfalt din apropierea primului ecoduct de lângă nod. Astăzi se făceau lucrări la breteaua de încărcare/ descărcare a traficului de pe sensul de mers Deva-Lugoj.

YouTube video

Conform CNAIR, loturile 3 și 4 ale autostrăzii Lugoj-Deva vor fi deschise circulației simultan, la începutul lunii august a.c.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea