Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

VIDEO scandal: O angajată DOMO şi-a chemat soţul “să pună la punct” un client nemulţumit

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Incredibil, dar adevărat. Un client s-a deplasat marţi, 19 iunie, în jurul orei 16.00, cu eBook-ul reader (dispozitiv destinat lecturii) la magazinul de unde l-a cumpărat în urmă cu un an, pentru că avea probleme cu acesta.

A fost preluat de o angajată a companiei, care, în urma unor neînţelegeri privind manipularea dispozitivului şi serviciile de service, şi-a sunat soţul ca “să îl pună la punct” pe clientul nemulţumit. Soţul a venit la magazinul situat pe Bd-ul Transilvaniei din Alba Iulia şi a început să îl agreseze pe clientul care a reuşit să filmeze întreaga scenă cu telefonul mobil.

Atenţie: imaginile prezentate conţin un limbaj violent!

Este povestea lui Gabriel Szabo Buzatu, de 35 de ani, din Alba Iulia, ce s-a ales cu această ocazie cu mai multe vânătăi la nivelul ochiului drept. Soţul angajatei DOMO s-a ales şi el cu jeturi de spray cu piper, pe care Gabriel spune că l-a folosit să se apere de loviturile agresorului.

A sesizat şi Poliţia la numărul de urgenţă 112, care potrivit victimei, l-a condus la sediul Poliţiei Alba Iulia unde “a scăpat” doar cu un avertisment, pentru că nu a mai depus plângere împotriva celui care l-a lovit. Bărbatul, revoltat de natura serviciilor primite lângă magazin a făcut o sesizare (la care a ataşat imaginile filmate) la sediul companiei de la Bucureşti, la a cărei sucursale din Alba Iulia s-a petrecut scandalul.

Înainte să se prezinte la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Alba, Gabriel a apelat şi la ziarul Unirea pentru a relata umilitoarea experienţă prin care a fost nevoit să treacă. El a povestit că este a doua oară când cumpără un dispozitiv electronic şi are probleme cu service-ul oferit de la această companie.

Aparatele le foloseşte să citească cursuri şi cărţi, fiind student la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia. Ne-a mai spus că pentru a se întreţine la şcoală munceşte ca paznic la stadionul „Unirea” din Alba Iulia şi că nu îi vine încă să creadă ce i s-a putut întâmpla marţi după-amiază.

“Am cumpărat un Ebook reader. Acesta s-a defectat şi m-am dus la DOMO Alba Iulia din Cetate, de unde l-am cumpărat. Aici, doamna căreia i-am dat aparatul nu ştia nici măcar cum se scoate un eBook din cutie, brutalizând device-ul aflat totuşi în proprietatea mea. Ca să nu strice ambalajul dispozitivului i-am solicitat să nu îl mai bruscheze, făcându-i observaţie că nu aşa se manipulează un aparat atât de sensibil, şi am cerut să vină altcineva. A venit cei drept un băiat care se pricepea la electronice. Norocul meu!

Angajata magazinului s-a ridicat nervoasă de la birou şi mi-a reproşat că îmi arata ea mie. A pus mâna pe telefon şi şi-a sunat concubinul sau soţul, care a venit în grabă la magazin. Totul pentru că mi-am permis să cer să vină un alt angajat care are experienţă sau care se pricepe. Bărbatul pus pe scandal a venit la magazin, a aşteptat să termin hârtiile de garanţie făcute de angajatul competent ce a preluat cazul meu şi apoi a ieşit deodată cu mine din magazin. Alături de el a ieşit şi soţia sa. A început sa mă ameninţe, după care a început să mă lovească. Am sunat la 112 au şi cam la 20 de minute, când au ajuns poliţiştii, agresorul dispăruse.

Incredibil a fost pentru mine faptul că tot pe mine m-au luat la 11 metri ca să îmi dea amendă. După o discuţie cu dânşii, am fost condus la sediul de poliţie, unde am vizionat împreună pe telefonul meu, imaginile cu ce s-a întâmplat. Poliţiştii s-au răzgândit si mi-au dat un avertisment, pentru că am renunţat să depun plângere scrisă împotriva agresorului. Le-am spus nu sunt de vină şi că dacă îmi dau amendă nu o semnez.

Am ajuns acasă, am căutat numărul de telefon la care clienţii DOMO pot trimite reclamaţii. După ce am făcut o sesizare telefonic, le-am trimis şi un e-mail cu imaginile video ataşate. Toate acestea s-au întâmplat între orele 16:20 -17:50 şi acum aştept un răspuns de la această companie în legătură cu ce mi s-a întâmplat.

Aşa se procedează in România! Clientul nostru, stăpânul nostru nu funcţionează în România. Poate doar clientul nostru, fraierul nostru!”, a mai precizat Gabriel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea