Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Șaptezeci de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Șaptezeci de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiștii din Alba

Șaptezeci de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiștii din Alba, în urma a 7 percheziții care au avut loc în Alba Iulia și Șard. Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Două persoane au fost reținute.

La data de 22 decembrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 7 percheziții, pe raza municipiului Alba Iulia și a localității Șard, comuna Ighiu, județul Alba, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu articole pirotehnice.

YouTube video

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat 49.641 de articole pirotehnice, din categoriile P1, F2 și F3 (pocnitori și artificii), cu o greutate totală de 70 de kilograme.

Toate articolele pirotehnice au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, iar față de doi tineri, de 17 și 22 de ani, ambii din Șard, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

La percheziții, alături de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au participat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, ai Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, care au fost sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea