Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

VIDEO: Rareș Buglea a comis-o din nou! Vezi cum l-a ”scos din pepeni” pe primarul Mircea Hava

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rareș Buglea pare a fi sămânța de scandal plantată de PNL Alba în Consiliul Local, cu scopul clar de a-l enerva pe primarul Mircea Hava. Acesta își execută militărește misiunea și nu scapă nicio ocazie de a-și arunca săgețile otrăvite asupra edilului municipiului Alba Iulia. Evident, toate acestea se întâmplă în ședințele de consiliul local, de preferință când este și presa de față pentru că, nu-i așa, momentul trebuie imortalizat și probat, altfel nu are niciun farmec.

Ultima sa ispravă s-a consumat la începutul acestei săptămâni, în timpul dezbaterii pe marginea unui proiect de hotărâre prin care Consiliul Local Alba Iulia se angaja să finanțeze o parte din salariile angajaților de la Căminul pentru vârstnici Sf. Andrei din Bărăbanț. Ca de obicei, consilierii ”s-au blocat” pe niște discuții sterile în care își ”dădeau cu părerea” dacă este necesară sau nu o femeie de serviciu, în respectivul așezământ. Primarul și-a prezentat opinia: ”O femeie de serviciu este necesară având în vedere vârsta și problemele de sănătate ale beneficiarilor. Fiecare dintre noi ajungem la o anumită vârstă și abia atunci ne dăm seama câtă nevoie avem de ajutor”.

Bineînțeles că Buglea nu a putut să rateze ocazia și a ”marcat”: ”Dragi colegi haideți să votăm. Cred că ne-am lămurit, unii dintre noi sunt mai apropiați de o  anumită vârstă și probabil își pregătesc terenul!”. Remarca nu a fost nici mai mult nici mai puțin răutăcioasă decât multe altele cu care, de obicei, sunt presărate ședințele de consiliu local, însă se pare că a fost ”picătura care a umplut paharul” primarului. Ce a urmat puteți vedea în filmul de mai jos:

În final, pentru a ne păstra cât mai aproape de adevăr, trebuie să precizăm că liberalul Rareș Buglea este într-adevăr curajos și nu ezită să-și prezinte ideile avangardiste și pe Facebook, chiar dacă recunoaște că se expune la reacții care ar putea fi destul de dure, din partea unui segment al electoratului. Acesta a postat astăzi pe cunoscutul site de socializare următorul text (complet în foto):

”(…) Știu că falșii umaniști mă vor critica aspru, dar susțin în continuare sterilizarea femeii rrome, dacă după prima naștere la ancheta socială se dovedește că nu are condiții și nici intenția de a crește primul prunc în condiții cât de cât umane! De ce o mai lăsăm să îl nască și pe al 2-lea și pe al 5-lea… să plătesacă statul ajutoare sociale și să punem noi zece lacăte pe poartă???? (…) ce facem noi acum, adică fam de români care un copil maxim doi, iar fam de țigani și mă refer aici la țiganii cei mai needucați și ne integrați (sic!)… de la cinci copii în sus… este o dovada de inconștiență și iresponsabilitate față de viitorul acestei țări! și cred că le asigurăm un viitor foarte „sigur” copiilor noștri, pe când vor fi ei mari, iar ponderea va fi de 5 la 1”.

Ciudat! Nu l-am auzit pe ”viteazul” liberal să spună așa ceva în campania electorală, când împreună cu colegii săi făcea curățenie în blocul ”Turturica”, dar niciodată nu e târziu să-ți faci cunoscute opiniile, mai ales dacă până la viitoarele alegeri mai este destul timp încât o astfel de declarație să se șteargă din memoria electoratului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea