Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

VIDEO Primarul Mircea Hava explică de ce este îngreunată circulaţia la intrare în Alba Iulia dinspre Cluj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrările de modernizare a intrării în municipiul Alba Iulia dispre Teiuş, pe DN1, strada Alexandru Ioan Cuza, demarate în luna noiembrie 2011, au fost reluate la capacitate maximă odată cu venirea primăverii şi au ajuns la circa 10 la sută din cele prevăzute în proiect. Întreg proiectul, în valoare de 4,5 milioane euro, cuprinde lucrări de drumuri, pod, pasaj peste calea ferată, iluminat public, canalizare pluvială, reţea de apă. În momentul de faţă se efectuează lucrări la podul de peste Ampoi, la podul peste calea ferată dar şi la lărgirea drumului care va avea patru benzi de mers.

Asta provoacă disconfort şoferilor, având în vedere că toate lucrările sunt executate „sub trafic”. „În general suntem mulţumiţi de cum se mişcă lucrurile deşi se lucrează sub trafic. (…) Lucrarea trebuie finalizată în aprilie anul viitor însă suntem singuri că se vor termina mult mai repde. Sper ca în două luni de zile să se înceapă ca pe anumite tronsoane să se toarne asfalt. Lucrarea este corelată înspre oraş şi cu o parte din lucrarea de canalizare, am încercat şi am reuşit ca partea de canalizare să se facă înainte. Toată lumea îşi dă seama ce înseamnă această lucrarare, o intrare modernă în oraş pe o porţiune de 3 kilometri, se face şi iluminatul public, piste de biciclete, un lucru modern, un lucru normal pentru albaiuleini dar şi pentru firmele care se dezvoltă în această zonă”, a spus Mircea Hava.

Proiectul “Modernizare DN1 – E81 de la km 382 + 400 până la km 385+160 – strada Alexandru Ioan Cuza inclusiv podul peste râul Ampoi şi pasajul peste calea ferată Alba Iulia” a fost atribuit în toamna anului trecut firmei S.C. Florea Grup S.A., în urma unei contestaţii. Lucrările sunt executate în parteneriat cu S.C. Grup Corint S.A.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea