Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Prezență surpriză în Cetatea Alba Carolina: Mihai Leu și al său Ferrari 458 Challenge au întors toate privirile

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Prezență surpriză în Cetatea Alba Carolina: Mihai Leu și al său Ferrari 458 Challenge au întors toate privirile

Albaiulienii și turiștii care se plimbau miercuri după masa prin Cetatea Alba Carolina, au avut parte de o surpriză inedită.

Fostul campion mondial la box, Mihai Leu, promotorul Campionatului Național de Super Rally se afla în Piața Cetății alături de o parte a echipei sale și de superbul Ferrari 458 Challenge la volanul căruia a concurat în 2022.

„În data de 2-3 iunie va fi a doua etapa din cadrul Campionatul Național de SuperRally se va desfășura la Alba Iulia și am venit să vedem cum este aici.

YouTube video

Alba Iulia este un oraș care s-a dezvoltat foarte mult, arată foarte bine, cetatea este un punct de atracție extraordinar și cred că toți piloți care vor veni aici și sunt și piloți din străinătate, vor fi încântați de ceea ce vor vedea aici”, a declarat Mihai Leu pentru ziarulunirea.ro.

Pilotul de raliu a făcut poze cu cei care i-au cerut acest lucru și a avut doar cuvinte de laudă la felul în care arată zona turistică din Alba Iulia.

YouTube video

Modelul Ferrari 458 Challenge alături de care Mihai Leu a câștigat două titluri de campion național la viteză în coastă a fost atracția zilei pentru cei mici, care s-au întrecut în a face poze cu mașina.

Dacă anul trecut, campionatul a avut un total de 5 etape, de data aceasta, numărul de runde va fi de 6, marile noutăți din calendar fiind Timișoara și Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea